Apple App Store
 
Google Play Store
 
 
UrPlay.FM
 
UrPlay op Facebook
UrPlay op Instagram
UrPlay op Twitter
UrPlay op YouTube
UrPlay op Whatsapp
 
 
 
UrPlay.FM
 
 
UrPlay.FM
UrPlay.TV
UrPlay.WTF
Adverteren
Vacatures
Over UrPlay
 
 
Naamloos document
Naamloos document
 
 
Waarom juist nu adverteren?

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die wèl adverteren tijdens een crisis sterker uit die crisis komen dan hun concurrenten die dat niet doen. Dus als je je afvraagt moet ik wel adverteren in een crisis? Ja juist nu!

Tijdens de coronacrisis is de mediaconsumptie van radio en tv enorm toegenomen. Dus meer luisteraars en kijkers dan voor deze crisis. Dit levert direct twee voordelen op voor bedrijven die wel durven te adverteren. Namelijk: meer bereik tegen een lage prijs.

Waarom adverteren op UrPlay?

Bij UrPlay is jouw campagne in goede handen. Zo is UrPlay.FM vanaf de basis een volledig digitaal radiostation. Ook wel een internet only radiostation vaak genoemd. Hierdoor is UrPlay.FM wereldwijd te ontvangen maar investeert UrPlay ook meer in techniek die zinvol en daarmee duurzaam is. En wordt het toekomstige UrPlay.TV vanaf dezelfde basis als volledig digitaal tv-station opgebouwd. Dus reken maar dat je jouw doelgroep via UrPlay op jouw wenselijke manier bereikt.

Wat kost adverteren op UrPlay?

Adverteren op UrPlay is voordeliger maar ook duidelijker dan vaak gedacht. Bij UrPlay maken we geen onderscheid tussen werkdagen en/of weekend, prime time en/of nachtelijke uurtjes. We kennen zelfs geen (extreem) langdurige contracten waar je lang aan vast moet zitten. We zijn zelfs helder over het tarief zonder dat je achteraf schrikt van de wettelijke btw die nog berekend moet worden. Ons tarief is namelijk helder, duidelijk en inclusief btw. Wel kennen we een minimale afnameduur van 1 week (7 dagen). Voor 125 euro (incl. 21% BTW) per week wordt jouw advertentie (max. 30 seconden per advertentie) gedurende een week 8 keer per 24 uur (twee keer per dagdeel (ochtend/middag/avond/nacht)) uitgezonden op UrPlay.
 
 
Naamloos document
  Neem contact op om te adverteren op UrPlay...
     
 
Naam:
E-mail:
Bericht: